user_mobilelogo
Πολιτική Cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και χρησιμοποιώντας την συναινείτε στη χρήση τους σύμφωνα με την πολιτική του "ἐν Λόγοις".

EnLogois Pantelis Tsavalos

Ο Παντελής Τσάβαλος έχει σπουδάσει Αγγλική και Ελληνική γλώσσα και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γραφιστική και ζωγραφική στην Σχολή Βακαλό, ιστορία και φιλοσοφία της τέχνης στο Open University και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είναι Καθηγητής Ιστορίας Τέχνης και Κοσμήτωρ του Κολλεγίου Βακαλό. Συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στην επιμέλεια και παρουσίαση διαλέξεων και σεμιναρίων σε θέματα τέχνης και πολιτισμού. Διδάσκει επίσης και σε ορισμένες άλλες σχολές και εργαστήρια τέχνης, αλλά ταυτόχρονα δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσει τους ακροατές του επιτόπου (είτε πρόκειται για το νεκροταφείο του Κεραμεικού είτε για το Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης).

Επιμελείται και παρουσιάζει διαλέξεις και σεμινάρια πάνω στην Ιστορία της Τέχνης και τον Πολιτισμό. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, συμπόσια και κριτικές επιτροπές. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

 

Πηγή Βιογραφικού: Ιστότοπος Παντελή Τσάβαλου


Ιστότοπος Παντελή Τσάβαλου



ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ "ΕΝ ΛΟΓΟΙΣ"

Εισήγηση του Παντελή Τσάβαλου για το έργο του Δημητρίου Πικιώνη στον χώρο περί της Ακροπόλεως των Αθηνών, στα πλαίσια της δράσης Open House Athens 2015 στην Σχολή Βακαλό.