user_mobilelogo
Πολιτική Cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και χρησιμοποιώντας την συναινείτε στη χρήση τους σύμφωνα με την πολιτική του "ἐν Λόγοις".

EnLogois Rena Theologidou
 

Η Ρένα Θεολογίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι δημοσιογράφος. Εργάζεται επί χρόνια στην Ε.Ρ.Τ όπου επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Ριμέικ». Οι έρευνες και τα ιστορικά ντοκουμέντα της εκπομπής την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο ποιοτικές της ελληνικής τηλεόρασης. Επιμελήθηκε και παρουσίασε επίσης, την τηλεοπτική εκπομπή "Το σίριαλ των σίριαλ", όπου είδαμε αφιερώματα σε παλιές τηλεοπτικές σειρές της κρατικής τηλεόρασης, καθώς και τη σειρά "Των Ελλήνων οι κοινότητες", για τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και τις μικρές-μεγάλες ιστορίες τους.

Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν το 1990, η σειρά "Είκοσι χρόνια επίκαιρα, είκοσι επίκαιρα χρόνια", μια πολιτική και κοινωνική επισκόπηση της κρίσιμης για την Ελλάδα εικοσαετίας 1947-1967. Σημαντικό κομμάτι της καριέρας της είναι...έντυπο. Αρχισε να δημοσιογραφεί στο περιοδικό "Επίκαιρα" του "Πάπυρου". Ιστορικό στέλεχος του "Ταχυδρόμου", δούλεψε επί σειρά ετών και για τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Τα Νέα".

Πηγή Βιογραφικού: aixmi.gr


Θεατρικό, Κινηματογραφικό & Τηλεοπτικό Έργο: Retrodb



ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ "ΕΝ ΛΟΓΟΙΣ"

Λόγος του Δημητρίου Μαρωνίτη στην εκπομπή "Ριμέικ" της Ρένας Θεολογίδου.